TTB1840-NX

Schone, droge en veilige vloeren

  • 60 minuten werktijd
  • Snel opladen in 1 uur
  • NX300 high-power lithium batterij pakket

Aan de slag in enkele minuten

De TTB1840-NX is eenvoudig in te stellen en gebruiksvriendelijk voor elke schoonmaker. Een volledig verstelbare handgreep zorgt voor de ideale werkhouding, terwijl het opvouwbare ontwerp perfect is voor gemakkelijk transport en opslag. Pads en borstels kunnen snel met één hand worden verwisseld zonder gereedschap en zonder gedoe.

Productblad PDF

Schone, droge, veilige & streeploze vloeren

Een krachtige digitale motor en een nauwkeurig ontworpen zuigmond zorgen voor droge en streeploze vloeren. Met een breed scala aan gemakkelijk te monteren borstels en pads - allemaal voorzien van een 360° watertoevoer voor uniforme vloeistofafgifte - levert de TTB1840-NX consistente, snelle en hoogwaardige reinigingsresultaten, waar ze ook nodig zijn.

Maximale prestaties, minimaal water

Een consistente waterstroom naar de vloer is de sleutel om hardnekkig vuil te verwijderen en een vlekkeloos schone vloer achter te laten. Het centrifugale watersysteem van de TTB1840-NX zorgt voor een gelijkmatige verdeling over de borstel of pad, wat zorgt voor reinigingsprestaties en tegelijkertijd water bespaart.

Veiliger schoonmaken

Zonder kabel minimaliseert u het risico van uitglijden, struikelen en vallen voor de schoonmaker en het publiek. Ideaal voor dagelijkse schoonmaak en openbare ruimtes met veel bezoekers, zoals winkels en het openbaar vervoer.

NX300 Power

De nieuwe NX300 36V batterijtechnologie levert een capaciteit van 300wh met een toonaangevende 80 minuten consistente, krachtige reiniging, waardoor u meer tijd heeft om de klus te klaren.

Meer informatie

NX300 Pro Cordless

Krachtige productiviteit

Het NX300 batterij pakket kan worden gebruikt in het groeiende Pro Cordless assortiment. NX300 Pro Cordless levert snoerloze prestaties op professioneel niveau voor een veelzijdig en groeiend assortiment. Overschakelen naar Pro Cordless verhoogt de productiviteit, bespaart tijd en geld.

Ondersteuning binnen handbereik, direct vanaf uw smartphone

Toegang tot een breed scala aan o.a. ondersteuning, instructies voor probleemoplossing en onderhoud in meerdere talen via de Nu-Assist-app.

Technische specificaties

Borstelmotor:
175 Watt
Zuigmotor:
100 Watt
Power:
36 Volt
Toerental:
150 TPM
Pad/Borstel breedte:
360 / 400 mm
Capaciteit:
18 liter
Gewicht:
34 kg
Afmetingen:
520 x 850 x 1132 mm
Werktijd:
60 min.
Laadtijd:
1 uur = 80%
2 uur = 100%