NX300 Pro CordlessPower Driving Productivity

36V Lithium vermogen
snel opladen | one size fits all

De nieuwe NX300 Pro Cordless levert snoerloze prestaties op professioneel niveau voor een veelzijdig en groeiend assortiment. Sneller, veiliger en handiger, overschakelen naar Pro Cordless verhoogt de productiviteit en bespaart tijd en geld.

Een uitgebreid onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma waarbij gebruik is gemaakt van de nieuwste batterijtechnologieën, heeft geresulteerd in een nieuw ontwikkeld 30-cellig ontwerp dat een toename van 60% in beschikbare energie oplevert. De NX300 levert dus serieus vermogen met 300 Wh aan energie.

Meer informatie

NX300: One Fits All Connectivity

Het NX300 batterijpakket kan in het gehele snel groeiende Pro Cordless assortiment gebruikt worden. Pro Cordless biedt gemak, veiligheid en kracht. Dankzij één accu en oplaadsysteem heeft de gebruiker minder onderhoud en kosten.

Krachtige
Digitale Motor

De speciaal ontwikkelde digitale motor voor de draadloze NX300 Pro Cordless serie levert een grotere luchtstroom en energie-efficiëntie, waardoor gebruikers betere schoonmaakprestaties en langere werktijden krijgen.

Bekijk de range

Snel opgeladen in 1 uur

In slechts een uur tijd tot 80% opgeladen en klaar voor gebruik voor elk product in de NX300-reeks.

Kostenefficiënt

De NX300 is gemaakt voor de lange termijn en zal u niet teleurstellen. Ontworpen en getest voor commercieel gebruik, met meer dan 2500 laadcycli.

Werktijd

Elk product in de NX300-reeks is ontworpen om de NX-energieopslag te optimaliseren en voor de juiste balans tussen werktijd en vermogen, voor elke schoonmaaktaak.

Aangedreven met NX300 Power

De nieuwe NX300 36V batterijtechnologie levert een capaciteit van 300wh met een toonaangevende 80 minuten consistente, krachtige reiniging, waardoor u meer tijd heeft om de klus te klaren.

Ontdek het

NX300 Batterij Netwerk:

244NX

Onze meest geavanceerde Floorcare-techologie
Bekijk product

TTB1840NX

Compacte schrobzuig-machine
Bekijk product

RSB150NX

Batterij rugstofzuiger
Bekijk product

PBT230NX

Pro Cordless Trolley Stofzuiger
Bekijk product

NBV240NX

Pro Cordless Stofzuiger
Bekijk product

NBV190NX

Pro Cordless Stofzuiger
Bekijk product