Over Numatic

Numatic International BV is een dochter van Numatic International Ltd., fabrikant van professionele schoonmaakmachines en- materialen/-middelen. Naast de wereldberoemde Henry produceren we in onze fabriek in Chard o.a. schrob-zuigmachines, eenschijfsmachines, bedrijfsstofzuigers, werkwagens, hotel- en wasgoedwagens en mopsystemen. 

Vanuit ons magazijn in Alphen a/d Rijn leveren we aan onze dealers in de Benelux. Via onze dealers, schoonmaakgroothandels, (internet) winkels, bouw- en verhuurbedrijven vinden onze producten hun weg naar de eindgebruiker.

Onze machines en materialen zijn betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en duurzaam. Klanten en gebruikers kunnen altijd rekenen op de meest innovatieve technieken. Dagelijks werkt onze afdeling Research & Development aan de ontwikkeling van onze producten. Het continu werken aan een betrouwbaar en innovatief assortiment, doen wij niet voor niets. Onze missie is namelijk om met ons duurzame assortiment de prestaties van schoonmaken te verbeteren en het werkplezier te verhogen.

Fabriek in Chard

Numatic hoofdkantoor en fabriek in Chard

Numatic hoofdkantoor: productie van duurzame schoonmaakmachines en- materialen met een lange levensduur.

Team Benelux

Team Numatic Benelux voor het pand in Alphen aan den Rijn

Numatic Benelux: distributie van de producten binnen de Benelux.

Visie

Numatic gaat voor gezichten met een lach.
Vakmanschap en schoonmaken met plezier, iedere dag.

De stofzuigers, machines en materialen zijn duurzaam en sterk.
Ze zorgen voor een schone omgeving, thuis en op het werk.

Met service en passie voor het vak.
Bieden wij klanten en gebruikers kennis en gemak.

Samen zorgen wij vandaag voor de dag van morgen!