ERP180

Duurzaam stofzuigen

  • Duurzaam geproduceerd
  • Energie besparend
  • Uitstekende prestaties

Meer informatie

30% minder energie verbruik

Jaarlijkse energie kosten
Door onze nieuwe 420 Watt high-efficiency motor levert de ERP180 uitstekende prestaties en vermindert het energieverbruik.

Gebaseerd op 5 jaar lang elke werkdag 1 uur stofzuigen (€ 0.21 kwh).

Gemaakt van duurzame grondstoffen

Met behulp van onze innovatieve ReFlo-technologie, fabriceren wij onze stofzuiger Numatic ERP180 op duurzame wijze uit tot 75% gerecycled kunststof van de hoogste kwaliteit.

Product specificaties

Vriendelijk voor het milieu

In de ReFlo-procedure wordt uitsluitend van hoogwaardig gerecycled kunststof gebruik gemaakt. In plaats van het verbranden van productieafval van hoge kwaliteit, wordt dit tot nieuw materiaal vervaardigd. Een ton gerecycled kunststof bespaart in vergelijking tot het vervaardigen van nieuw kunststof, zo’n 4,8 ton CO2. Dat staat gelijk aan de gemiddelde jaarlijkse CO2-uitstoot van een auto!

De efficiëntste motor ooit gemaakt

Zeer efficiënt, krachtig en duurzaam! De motor van de ERP180 is onze beste motor allertijden. Naast zijn uitstekende prestaties, bespaart deze motor u geld, doordat hij het energieverbruik vermindert met 30%.

Product specificaties

Pro Eigenschappen

Met dezelfde robuuste, oersterke Numatic-constructie als altijd, zorgt ReFlo-technologie ervoor dat de ERP180 zowel duurzaam is geproduceerd en een lange levensduur heeft.

Gebruiksgemak

Met een lichtgewicht ontwerp, een handig handvat en een lange, uitstekend zichtbare kabel voor volledig gebruiksgemak en veiligheid op de werkplek.

Duurzaam

Klaar om aan het werk te gaan met een robuuste, oersterke constructie, een high-efficiency motor met een lange levensduur en een eenvoudig aan te sluiten kabelvervangingssysteem.

Compact & Handig

Gemakkelijke toegang tot alles wat u onderweg nodig heeft en eenvoudig op te bergen wanneer u het niet gebruikt met de handige dockingopslag aan boord en een uniek caddy-ontwerp.

Technische specificaties

Capaciteit:
8 liter
Gewicht:
6 kg
Motor:
420 Watt
Kit:
AH0
Snoerlengte:
10 meter
Power (Volts AC/Hz):
230V, 50/60 Hz
Werkbereik:
26 meter