Service

Numatic International is constant bezig om de service op een hoog niveau te houden. De servicemonteur van Numatic kan op iedere locatie storingen verhelpen. Op alle schrob-zuigmachines van Numatic geldt een storingscontract voor vijf jaar gratis; het "Numatic Service Plan". Hiermee bent u verzekerd van een bedrijfszekere oplossing en staan uw machines nooit langer dan 48 uur stil. Indien een reparatie langer op zich laat wachten zal Numatic een gratis leenmachine van vergelijkbare afmeting aanbieden.

Als u een storing wilt doorgeven of een afspraak wilt maken voor een servicebeurt voor uw machine kunt u contact opnemen met onze afdeling sales support op +31 172 467 999 of een e-mail sturen naar storing@numatic.nl. Wij verzoeken u vriendelijk het serienummer van de machine of het contractnummer door te geven.

Garantie

Numatic International heeft een goede reputatie als het gaat om de kwaliteit en duurzaamheid van haar producten. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Als u een probleem heeft ondervonden met een product van Numatic International dan horen wij dat graag. U kunt dan contact opnemen met de afdeling sales support van Numatic International.

Garantiebeleid van Numatic.
Procedures en voorwaarden voor het retourneren van producten.