NBV240-NX

Langere werktijd, meer vermogen, verbeterde schoonmaak productiviteit

  • NX300 high-power lithium batterij pakket
  • Nieuw ontwikkelde high-performance digitale motor
  • Onderdeel van de uitwisselbare NX range
  • 80 minuten werktijd + 1 uur snelladen

Pro Features:

Uitgerust met onze nieuwe NX300 36V batterijtechnologie en 350W digitale borstelloze motor, is de NBV240-NX ontworpen om onze krachtigste snoerloze reiniging tot nu toe te leveren. De NBV240-NX levert tot 80 minuten snoerloze vrijheid, 40% meer luchtstroom en zuigkracht en maximaal gebruikerscomfort en biedt een optimale reinigingsproductiviteit met krachtige en professionele reinigingsresultaten.

Productblad PDF

Veiliger
Schoonmaken

Zonder kabel minimaliseert u het risico van uitglijden, struikelen en vallen voor de gebruiker en het publiek. Ideaal voor dagschoonmaak en openbare ruimtes met veel bezoekersaantallen, zoals winkels en openbaar vervoer.

Krachtige Digitale Motor

De speciaal ontwikkelde digitale motor voor de draadloze NX300 Pro Cordless serie levert een grotere luchtstroom en energie-efficiëntie, waardoor gebruikers betere schoonmaakprestaties en langere werktijden krijgen.

Bekijk de range

Blijf langer schoonmaken

De externe NX-batterijlader laadt de batterij in slechts 1 uur op tot 80%, voor een niet te stoppen snoerloze schoonmaak ervaring. Met de eenvoudige bediening om zowel direct aan/uit te schakelen als het instellen van het vermogen bespaart u energie waardoor u langer kunt doorwerken. Het eenvoudige LCD-display voor de batterij geeft precies aan hoeveel werktijd u nog over heeft.

Aangedreven met NX300 Power

De nieuwe NX300 36V batterijtechnologie levert een capaciteit van 300W met een toonaangevende 80 minuten consistente krachtige reiniging, waardoor u meer tijd heeft om de klus te klaren.

Volledige NX-range

NX300: One Fits All Connectivity

Het NX300 batterijpakket kan in het gehele snel groeiende Pro Cordless assortiment gebruikt worden. Pro Cordless biedt gemak, veiligheid en kracht. Dankzij één accu en oplaadsysteem heeft de gebruiker minder onderhoud en kosten.

Pro Cordless
Stofzuiger Range

TOONAGEVENDE
PRESTATIES

LANGE
WERKTIJD

SNEL
OPLADEN

NX
NETWERK

Technische specificaties

Capaciteit:
9 liter
Gewicht:
8,1 kg
Motor:
350 Watt
Kit:
AA29E
Zuigkracht:
1929 mm/wk
Batterij:
36V High power
Werktijd:
Hi 50 min.
Lo 80 min.
Laadtijd:
60 min. = 80%
120 min. = 100%