Actueel

Numatic Color Contest: Kleur mee & win!

Update: De kleurwedstrijd is inmiddels afgelopen en de winnaars zijn bekend gemaakt. We hebben heel veel mooie en creatieve inzendingen ontvangen en zijn erg blij met de positieve reacties. Voor diegene die de kleurplaten nogmaals willen downloaden of nog niet hebben gehad, niet getreurd hieronder vindt u de download links.

Alles is nu even anders. Zo zitten de meeste van ons al een aantal weken veelal thuis en wordt er door diegene met een vitaal beroep ontzettend hard gewerkt om iedereen te voorzien van de juiste zorg en levensmiddelen, waarvoor dank! Dus ook de hoogste tijd voor vermaak en de nodige ontspanning. De Numatic Color Contest is een kleurwedstrijd voor jong en oud.

Henry & Hetty kunnen nu even niet naar school, de speeltuin, dierentuin, kinderboerderij of het zwembad. Ze zijn daarom thuis druk voor jullie bezig geweest met het maken van een aantal leuke kleurplaten.

Waar kan ik de kleurplaten vinden?
We begrijpen dat niet iedereen over een printer beschikt of in deze tijd kan beschikken. Daarom bieden we de kleurplaten per e-mail en post aan. U ontvangt de kleurplaten direct per e-mail en per post binnen 2 á 3 werkdagen.

Haal de kleurplaten in huis, doe mee met de Numatic Color Contest en win leuke prijzen!