RSB150-nx

Langere werktijd, meer vermogen, hogere schoonmaak-productiviteit.

  • NX300 high-power 80 min. werktijd
  • High-performance digitale motor
  • Snel opladen
  • Onderdeel van de NX Cordless Pro range

Pro Features

Uitgerust met onze nieuwe NX300 36V batterijtechnologie en 350W digitale borstelloze motor, is de RSB150 ontworpen om onze krachtigste snoerloze reiniging tot nu toe te leveren. De RSB150 levert tot 80 minuten snoerloze vrijheid, 40% meer luchtstroom en zuigkracht en maximaal gebruikerscomfort en biedt een optimale reinigingsproductiviteit met krachtige en professionele reinigingsresultaten.

Productblad PDF

NX300 Power

De nieuwe NX300 36V batterijtechnologie levert een capaciteit van 300wh met een toonaangevende 80 minuten consistente, krachtige reiniging, waardoor u meer tijd hebt om de klus te klaren.

Meer informatie

Optimaal gebruiks-comfort

Het nieuwe slanke en ergonomische ontwerp biedt veel draagcomfort. Het harnas is ademend, verstelbaar, corrigeert de houding en heeft een heupriem waarin de meest gebruikte accessoires meegenomen kunnen worden. De geïntrigeerde handbediening biedt de RSB150 optimaal gebruikscomfort.

Toonaangevende 80 minuten consistente, krachtige reinigings-prestaties

Moeilijk te bereiken wordt gemakkelijk schoon te maken. Een absolute aanrader voor schoonmaak in besloten ruimtes, zoals bioscopen, theaters, bussen, treinen en vliegtuigen. Het slanke, compacte ontwerp biedt de gebruiker bewegingsvrijheid in de krapste ruimtes.

Veiliger schoonmaken

Zonder kabel minimaliseert u het risico van uitglijden, struikelen en vallen voor de schoonmaker en het publiek. Ideaal voor de dagelijkse schoonmaak en openbare ruimtes met veel bezoekers, zoals winkels en het openbaar vervoer.

De Rugstofzuiger zónder compromissen

TOONAANGEVENDE
PRESTATIES

High-power 36V snoerloze prestaties

LANGE
WERKTIJD

80 Minuten batterij-power

SNEL
OPLADEN

Opladen tot 80% in 1 uur

NX
POWERED

Onderdeel van de NX Cordless Pro Range

Technische specificaties

Capaciteit:
5 liter
Gewicht:
8 kg
Motor:
350 Watt
Kit:
AA30E
Zuigkracht:
1929 mm/wk
Batterij:
36V High power
Werktijd:
Hi 50 min.
Lo 80 min.
Laadtijd:
60 min. = 80%
120 min. = 100%