Voorradig: Numatic Beschermingsmiddelen

Nadat recent de regels zijn aangescherpt door het kabinet merken we dat er weer veel vraag is naar beschermings- en desinfectiemiddelen. De gelaatsschermen, desinfectiezuilen, dispensers en profesionele desinfectie van Desderman zijn voldoende op voorraad! Bekijk het volledige assortiment.

Meer informatie

Numatic Professioneel
Numatic Professioneel
Vandaag zorgen voor morgen

Numatic is fabrikant van schoonmaak machines en materialen. Als enige biedt Numatic een zeer breed productgamma aan uit eigen ontwikkeling en productie.

Numatic Professioneel

In the picture: Numatic ERP180

Met behulp van onze innovatieve ReFlo-technologie, fabriceren wij onze stofzuiger Numatic ERP180 op duurzame wijze uit tot 75% gerecycled kunststof van de hoogste kwaliteit.

De motor van de ERP180 is onze beste motor allertijden. Naast zijn uitstekende prestaties, bespaart deze motor u geld, doordat hij het energieverbruik vermindert met 30%.

Jaarlijkse energie kosten

Gebaseerd op 5 jaar lang elke werkdag 1 uur stofzuigen (€ 0.21 kwh).

Product informatie

50 Jaar Professionele Schoonmaak

Numatic International BV is een dochter van Numatic International Ltd., fabrikant van professionele schoonmaakmachines en- materialen/-middelen. Naast de wereldberoemde Henry produceren we in onze fabriek in Chard o.a. schrob-zuigmachines, eenschijfsmachines, bedrijfsstofzuigers, werkwagens, hotel- en wasgoedwagens en mopsystemen.

We ontwikkelen en produceren al sinds 1969 stofzuigers. De eerste stofzuiger werd geproduceerd voor het schoonmaken van kolen, olie en gas gestookte ketels. De eerste Henry werd geproduceerd in 1981 en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldberoemde en geliefde stofzuiger. Hoewel het ontwerp in de loop der jaren enigszins is veranderd, delen alle modellen nog steeds dezelfde kernwaarden: Duurzaam, Innovatief, Betrouwbaar en Productiviteit.

Numatic vindt mens en milieu belangrijk. U ook?
Circulair, klimaatneutraal en duurzaam ondernemen zijn trending topics. Ook bij Numatic kennen we onze verantwoordelijkheid en delen deze graag met u.

Het laatste nieuws