Numatic Professioneel
Numatic Professioneel
Vandaag zorgen voor morgen

Numatic is fabrikant van schoonmaak machines en materialen. Als enige biedt Numatic een zeer breed productgamma aan uit eigen ontwikkeling en productie.

Numatic Professioneel

In the picture: Numatic TradeLine

MADE FOR TOUGH BY EUROPE'S NO.1

"Krachtig, robuust en makkelijk mee te nemen ter plaatse. TradeLine klaart de klus met gemak!"

"De duwbeugel maakt het in en uitladen van en naar de bus snel en fijn. Een lang snoer en grote achterwielen zijn ideaal voor het verplaatsen op de klus."

50 Jaar Professionele Schoonmaak

Numatic International BV is een dochter van Numatic International Ltd., fabrikant van professionele schoonmaakmachines en- materialen/-middelen. Naast de wereldberoemde Henry produceren we in onze fabriek in Chard o.a. schrob-zuigmachines, eenschijfsmachines, bedrijfsstofzuigers, werkwagens, hotel- en wasgoedwagens en mopsystemen.

We ontwikkelen en produceren al sinds 1969 stofzuigers. De eerste stofzuiger werd geproduceerd voor het schoonmaken van kolen, olie en gas gestookte ketels. De eerste Henry werd geproduceerd in 1981 en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldberoemde en geliefde stofzuiger. Hoewel het ontwerp in de loop der jaren enigszins is veranderd, delen alle modellen nog steeds dezelfde kernwaarden: Duurzaam, Innovatief, Betrouwbaar en Productiviteit.

Numatic vindt mens en milieu belangrijk. U ook?
Circulair, klimaatneutraal en duurzaam ondernemen zijn trending topics. Ook bij Numatic kennen we onze verantwoordelijkheid en delen deze graag met u.

Het laatste nieuws