Actueel

Numatic FlexiFleet

Numatic FlexiFleet 

Met ingang van 1 oktober 2018 brengen we een helder en voordelig huurconcept op de markt: FlexiFleet Rental Plan (FRP) Met FlexiFleet spelen wij in op de toenemende vraag die we hebben gekregen vanuit de groothandels. Met FlexiFleet kunnen we de schoonmaakbedrijven ondersteunen door de flexibele inzet van de juiste machine voor iedere klus. 

Assortiment

Het assortiment van FlexiFleet bestaat uit diverse schrobzuigmachines, van een kleine achterloop (TGB-4045) tot een grote opzitmachine (TTV-678 Ride on). Ook is de grote veeg-/zuigmachine Ciclope 708 in het programma opgenomen. De machines van de verhuurvloot zijn herkenbaar aan hun groene kleur. 

Werkwijze 

De huurovereenkomst wordt gesloten tussen de schoonmaakgroothandel en het schoonmaakbedrijf. Numatic zorgt als leverancier voor de contractafhandeling en het gehele logistieke proces van levering en instructie ter plekke aan de mensen die met de machine gaan werken. Ook advies over het gebruik van hulpmaterialen, zoals borstels en vloerpads, hoort hierbij. De reinigingsmachines kunnen worden gehuurd voor een dag, een week of een maand.

Interesse

Neem contact op met uw groothandel of onze afdeling sales support op telefoonnummer 0172-467999