Actueel

MFC De Steen kiest voor hygiëne mét uitstraling met HGB 3045

Multifunctioneel centrum De Steen in Heerewaarden is sinds 27 februari in het bezit van de vrolijk uitziende schrobzuigmachine van Numatic, de HBG 3045. Een machine die voor de hygiëne in het intensief gebruikte gebouw wordt ingezet en goed aansluit bij de belevingswereld van de vele kinderen die in het gebouw komen.

Intensief en vrolijk schoonmaken
MFC De Steen is het hart van de Heerewaardse samenleving. Het gebouw biedt een thuis voor de Tweestromenschool, Peuterspeelzaal De Wigwam en meerdere sportverenigingen zoals de tennis- en voetbalvereniging. Ook heeft het gebouw de functie van dorpshuis waar inwoners van Heerewaarden samenkomen voor diverse activiteiten. Door het intensieve gebruik van De Steen, ontstond al snel de behoefte aan een schrobzuigmachine die het handmatig moppen van o.a. de sporthal, openruimtes en de gangen kon vervangen.  
Schoonmaakleverancier Dojop adviseerde een Numatic HGB 3045 aan te schaffen. Een machine die tijdwinst en goed schoonmaakresultaat t.o.v. de ‘oude’ situatie biedt. Een machine waarmee De Steen de verschillende vloeren in het gebouw kan reinigen. Bovendien een machine met een vrolijke Henry-lach op de machine die de gebruikers van het gebouw, veelal kinderen, aanspreekt. Bij de opening van MFC De Steen, begin 2018, wenste wethouder Jan-Hein De Vreede het dorp succes en vooral veel plezier met het centrum. Ook de schrobzuigmachine draagt daar nu een eigen steentje aan bij.

Met vertrouwen aan de slag
Dojop is een regionaal schoonmaakleverancier. ‘Wij adviseren over en leveren een breed pakket aan schoonmaakmaterieel, van machines en stofzuiger tot chemie’, vertelt Mariëlle Kroon. ‘Door ter plekke de situatie in te schatten brachten we ons advies over de Henry schrobzuigmachine uit. Een vrolijk uitziende, flexibele machine met 45 cm werkbreedte en 30 liter watertank. Bovendien met een structofoam onderstel waardoor de machine goed tegen een stootje kan. Ons advies kreeg direct positieve respons.’
Het bij de machine behorende Numatic Service Plan (2-jaar fabrieksgarantie en 5 jaar vrij van voorrij- en arbeidskosten) sprak de beheerders van MFC de Steen meteen aan. ‘Zo kunnen wij erop vertrouwen dat de machine altijd werkt’, licht Martin Cocev van het centrum toe. ‘Als er onverhoopt een storing is, dan wordt deze direct door Numatic verholpen en kunnen wij de bezoekers iedere dag een schoon gebouw blijven bieden. We willen een lach op het gezicht blijven zien’.

Op de foto staan v.l.n.r.:  Martin Cocev, Leo Rook, Mariëlle Kroon