Actueel

Update coronavirus: We blijven u helpen!

Het dagelijks leven van ons allemaal is de afgelopen dagen op z’n kop gezet. Kinderen gaan niet meer naar school, waar mogelijk blijft iedereen thuis werken en we vermijden sociale contacten. Kortom, alles is even anders. Voor ons als Numatic heeft de gezondheid van onze collega’s, hun gezinnen en onze partners prioriteit, maar hebben we ook een ander heel belangrijk doel: het bedrijf op een goede en veilige manier draaiende houden, zodat iedereen toegang houdt tot de artikelen die u nu het hardst nodig heeft.

Bezoek
Vanwege een mindere bezetting op kantoor en de wens om geen fysiek contact te hebben, wordt bezoek aan kantoor momenteel niet aangeraden. Mocht u ons toch bezoeken, begroeten we u nog steeds met dezelfde glimlach, alleen geven we geen hand en blijven we op afstand.

We blijven u helpen
Wij doen er alles aan u in deze tijd extra gemak en service te bieden. Door 24/7 online beschikbaar te blijven via de webshop en door de artikelen snel en veilig te laten leveren. De bezorgers houden afstand bij afleveren en zullen fysiek contact vermijden.

Doordat veel collega’s thuis werken kan het zijn dat ons algemeen telefoonnummer tijdelijk niet bereikbaar is. Wij vragen u bij voorkeur een e-mail te sturen naar info@numatic.nl, dan kunnen wij het werk goed verspreiden onder de thuiswerkende mensen. Onze excuses als het langer duurt dan u van ons gewend bent.

Echt samenwerken
Meer dan ooit staan we in nauw contact met onze leveranciers, verkoop- en bezorgpartners. En meer dan ooit trekken we hierin samen op en denken we na over onze rol. Zo blijven onze monteurs beschikbaar voor storingen. Tevens hebben we onze voorraden verhoogd om zo de continuïteit te garanderen. Zolang de omstandigheden het toelaten blijft onze fabriek, met alle voorzorgmaatregelen, gewoon produceren.

In deze uitzonderlijke situatie willen we graag benadrukken dat wij trots zijn en veel respect hebben voor iedereen die zich voor onze samenleving inzet. Ook zijn wij trots op alle magazijnmedewerkers, de afdeling Sales Support en de bezorgers die er samen voor zorgen dat onze service en levering ook in deze periode gewoon door kunnen gaan. Zo proberen we ons steentje bij te dragen.

Veel dank voor uw begrip.
Het Numatic team