Ieder die mij kent, weet dat ik van voetbal houd. Tot voor kort speelde ik zelf ook nog een aardig potje mee. Met een hecht vriendenteam dat ik, ook nu we niet meer voetballen, nog veel zie en spreek. Als je elkaar door en door kent, op elkaar bent ingespeeld, blijft die band, die gaat niet snel verloren. Aanvallen doen we nog steeds, alleen op een iets andere manier. Het samen voetballen is veranderd in tennissen. Voetbal kijken doen we vanzelfsprekend zoveel mogelijk gezamenlijk. Ik hoop dat het Nederlands Elftal in 2017 weer een mooi potje gaat laten zien en dat we dit keer ons wel kwalificeren.

Aanvalluh’ staat voor mij ook voorop in mijn werk. Ik heb zin om het nieuwe jaar in te gaan met Numatic, mijn roots voor inmiddels 25 jaar, met een hecht team medewerkers, loyaal naar elkaar en de markt. Onze klanten weten dat als ze eenmaal bij de club horen, we er gezamenlijk voor gaan! Als een team, net als bij voetbal, geven en nemen en uiteindelijk samen winnen. En we hebben weer een mooi jaar te gaan. In 2016 konden we al innovaties tonen, begin 2017 volgen de ontwikkelingen elkaar weer op. Met nieuwe producten die ik u graag wil laten zien. Producten die een mooie verbetering of aanvulling zijn op het assortiment dat we al hebben. We willen die big smile op uw gezicht zien. Zodat we samen stof en vuil kunnen aanvallen. Ik nodig u van harte uit voor een bezoek aan onze stand op Vakbeurs Facilitair. Ik zal er zijn!

Wim Holleman, Sales Manager Numatic International BV

Registreer hier voor een gratis bezoek aan Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer: http://registratie.holapress.com/register/MTI3Ljk2LmIyMDJhMTkz