Nieuws - Numatic

Met ingang van 1 oktober 2018 brengen we een helder en voordelig huurconcept op de markt: FlexiFleet Rental Plan (FRP) Met FlexiFleet spelen wij in op de toenemende vraag die we hebben gekregen vanuit de groothandels. Met FlexiFleet kunnen we de schoonmaakbedrijven ondersteunen door de flexibele inzet van de juiste machine voor iedere klus. 

Lees meer

Betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid blijven speerpunten bij de ontwikkeling van nieuwe producten van Numatic. Het blijft, zoals de Engelsen het zo mooi in één term kunnen vatten: Performance you can trust! Op de Interclean (hal 1, stand 123) zullen noviteiten worden getoond die zowel de professionele als consumentenmarkt aanspreken. Interessante innovaties op het gebied van werkwagens, schrobzuigmachines en stofzuigers.

Lees meer

Numatic heeft haar missie en slogan opnieuw vastgesteld. Was Happy Cleaning eerst een naam voor een deel van het assortiment reinigingsmachines, nu staat het als slogan symbool voor Numatic.

Lees meer

In de november-uitgave van Professioneel Schoonmaken, vertelt Rogier Moorman, managing director Numatic International BV, over zijn werkplek, passie en kijk op het schoonmaakvak.

 

Lees meer

Martijn Korbee en Derek Prins werkten al enkele jaren op de afdeling Sales Support van Numatic International BV. Beiden waren toe aan een volgende stap in hun werkcarrière. En die kans krijgen zij binnen Numatic.

Lees meer

Van 10 t/m 13 april 2017 organiseerde Numatic Benelux haar tweejaarlijkse Dealerdagen met als thema Happy. Veel dealers, zowel professionele schoonmaakgroothandels als retailers bezochten tijdens deze dagen de showroom in Alphen aan den Rijn. Om een fijne dag te beleven en om wederom noviteiten in het productgamma van Numatic te ontdekken.

Lees meer

Tijdens Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in januari 2017 introduceerde Numatic het Happy Cleaning concept: schoonmaken met een smile. Dit thema krijgt vervolg tijdens de Dealerdagen die in april plaatsvinden.

Op Schoonmaakjournaal.nl geeft Numatic meer informatie in de vorm van een interview met 4 promotors van de lach.

Lees meer

Schoonmaken is een vak. Om schoonmakers de juiste technieken aan te leren is een basiscursus een eerste vereiste. En hoe fijn is het om dit met goed materiaal te kunnen doen.

Lees meer

Op 25, 26 en 27 januari 2017 zal Numatic bij u een smile op het gezicht toveren tijdens uw bezoek aan Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht. Niet alleen vanwege de in het oog springende stand C8 in Hal 1 en de gastvrije ontvangst, maar vooral vanwege New Products binnen het assortiment schoonmaakmachines en –middelen/materialen. New Products die zullen bijdragen aan een positieve beleving van schoonmaak.

Lees meer

Ieder die mij kent, weet dat ik van voetbal houd. Tot voor kort speelde ik zelf ook nog een aardig potje mee. Met een hecht vriendenteam dat ik, ook nu we niet meer voetballen, nog veel zie en spreek. Als je elkaar door en door kent, op elkaar bent ingespeeld, blijft die band, die gaat niet snel verloren.

Lees meer

Om 2017 duurzaam te beginnen, is Numatic International BV partner geworden van MVO Nederland, dé nationale kennis- en netwerkorganisatie die ondernemers inspireert, stimuleert en ondersteunt om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Lees meer

'The company that brought out the smiling, red vaccum called Henry is still going strong thanks to a focus on quality products and constant innovation.'
Mr Duncan, eigenaar van Numatic en bedenker van stofzuiger Henry, vertelt aan The Telegraph over start en ontwikkeling door de jaren heen.


Lees meer

Op 25, 26 en 27 januari 2017 wordt de jaarlijkse Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer gehouden. Ditmaal niet in de Brabanthallen in Den Bosch, maar in Jaarbeurs Utrecht.

Numatic zal aan deze beurs deelnemen. Zet de data vast in uw agenda. Wij zullen u, na de noviteiten van de ISSA-Interclean, wederom met nieuws verrassen!

Lees meer

Op de ISSA/Interclean, dé internationale beurs voor de professionele schoonmaakbranche, heeft Numatic laten zien welke noviteiten er vanaf het najaar 2016 op de markt gaan komen. Van deze noviteiten is een impressiefilmpje gemaakt.

Lees meer

Het vakblad Professioneel Schoonmaken blikt in haar juli-uitgave terug op 5 innovaties die Numatic op de ISSA/Interclean introduceerde. Benieuwd naar deze innovaties?

Lees meer

Stofzuiger Henry is 35 jaar. Reden voor Numatic International BV om
terug te blikken op 35 jaar stofzuigen met een smile. Want dat Henry geliefd is
om zijn vrolijke lach, is algemeen bekend. Achter de lach gaat echter een
wereld van research en development schuil die door de jaren heen Henry gemaakt
heeft tot een krachtige en duurzame stofzuiger die zowel door de consument als
de professionele gebruiker wordt ingezet. Voor het jubileum is een limited
edition stofzuiger uitgebracht met de looks van toen en de techniek van nuLees meer