Nieuws - Numatic

'The company that brought out the smiling, red vaccum called Henry is still going strong thanks to a focus on quality products and constant innovation.'
Mr Duncan, eigenaar van Numatic en bedenker van stofzuiger Henry, vertelt aan The Telegraph over start en ontwikkeling door de jaren heen.


Lees meer

Op 25, 26 en 27 januari 2017 wordt de jaarlijkse Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer gehouden. Ditmaal niet in de Brabanthallen in Den Bosch, maar in Jaarbeurs Utrecht.

Numatic zal aan deze beurs deelnemen. Zet de data vast in uw agenda. Wij zullen u, na de noviteiten van de ISSA-Interclean, wederom met nieuws verrassen!

Lees meer

Op de ISSA/Interclean, dé internationale beurs voor de professionele schoonmaakbranche, heeft Numatic laten zien welke noviteiten er vanaf het najaar 2016 op de markt gaan komen. Van deze noviteiten is een impressiefilmpje gemaakt.

Lees meer

Het vakblad Professioneel Schoonmaken blikt in haar juli-uitgave terug op 5 innovaties die Numatic op de ISSA/Interclean introduceerde. Benieuwd naar deze innovaties?

Lees meer

Stofzuiger Henry is 35 jaar. Reden voor Numatic International BV om
terug te blikken op 35 jaar stofzuigen met een smile. Want dat Henry geliefd is
om zijn vrolijke lach, is algemeen bekend. Achter de lach gaat echter een
wereld van research en development schuil die door de jaren heen Henry gemaakt
heeft tot een krachtige en duurzame stofzuiger die zowel door de consument als
de professionele gebruiker wordt ingezet. Voor het jubileum is een limited
edition stofzuiger uitgebracht met de looks van toen en de techniek van nuLees meer