Numatic, producent van de bekende Henry en Hetty stofzuigers, lanceert een nieuw product: geurkorrels voor in de stofzuigerzak. Voor een frisse beleving thuis of op ’t werk. De geurkorrels zijn verkrijgbaar in drie geuren: Flower, Limonella en Eucalyptus. Numatic verhoogt hiermee de positieve beleving van schoonmaak.

Geur beïnvloedt de beleving. Wanneer een ruimte prettig ruikt, verhoogt dit de sfeer en ervaring van het moment. Deze positieve invloed past Numatic toe met haar geurkorrels. Het praktische stofzuigen van een vloer combineert zij nu met het verspreiden van een prettige geur. Omdat iedere persoon een geur anders ervaart, zijn er drie geuren om uit te kiezen, van ‘neutraal flower’ tot meer uitgesproken geuren zoals limonella en eucalyptus.

De geurkorrels dragen bij aan de positieve beleving van schoonmaak die Numatic graag wil brengen. ‘Wij zullen ons met onze producten én service steeds meer inzetten voor ‘Happy Cleaning’,’ vertelt Rogier Moorman, Managing Director van Numatic. ‘Onze stofzuigers brengen al sinds 1981 een smile tijdens het werk. Met de geurkorrels wordt de beleving van stofzuigen alleen maar beter.’

Het gebruik is eenvoudig. De gebruiker kiest de geur die prettig ruikt, vult het dopje van de fles met korrels, strooit de korrels op de vloer en zuigt de korrels op in de stofzuigerzak. Tijdens het stofzuigen verspreidt de geur zich subtiel via het rooster op de achterkant van de stofzuiger door de ruimte. Bovendien voorkomen de geurkorrels nare luchtjes in de stofzuigerzak. Het product bestaat uit afbreekbare korrels gecombineerd met parfumextracten, waardoor deze het milieu minimaal belast. Verkrijgbaar per geur of als set van drie geuren.

Voor meer informatie: http://www.numatic.nl/homecare/hc-accessoires