Nieuws - Homecare

De Numatic-mannen Rogier Moorman, Managing Director, en Hans de Bruijn, Unit Manager Retail, vertellen in het artikel in Electro Retail Magazine van februari 2018, onder meer over het 10-jarig jubileum van Hetty en het feit dat er wereldwijd meer dan 10 miljoen Henry's zijn verkocht.

Lees meer

In het Electro Retail Magazine van februari 2018 is een artikel opgenomen met als titel: Stofzuigermarkt in de ban van nieuw energielabel. In het artikel ook aandacht voor de stofzuigers van Numatic, Henry Next en Henry Cordless, en de geurkorrels.

Lees meer

Numatic, producent van de bekende Henry en Hetty stofzuigers, lanceert een nieuw product: geurkorrels voor in de stofzuigerzak. Voor een frisse beleving thuis of op ’t werk. De geurkorrels zijn verkrijgbaar in drie geuren: Flower, Limonella en Eucalyptus. Numatic verhoogt hiermee de positieve beleving van schoonmaak.

Lees meer

Numatic neemt deel aan de Vakhandelbeurs 2017 in Hotel Van der Valk in Vianen. Van zondag 17 t/m dinsdag 19 september zijn retailers in de electro branche welkom in Vianen om aan de nieuwste ontwikkelingen te 'proeven'. Ruim 50 merken zijn aanwezig, zo ook Numatic.

Lees meer

De redactie van Elektro Retail Magazine bezocht in april de Dealerdagen van Numatic. In het meinummer van het magazine is een verslag opgenomen. In dit verslag staan de nieuwste snoerloze stofzuigers van Numatic - Henry en Hetty Cordless - centraal.

 

Lees meer

Een nieuwe dimensie in stofzuigen: snoerloos en met onbeperkte vrijheid. Dat kan nu met Henry en Hetty Cordless. De nieuwe stofzuigers van Numatic.

Lees meer

Wie voor de aanschaf van een nieuwe stofzuiger staat, kan kiezen uit tientallen modellen en soorten. En elk nieuw model is weer krachtiger, stiller en schoner. Wat mag een consument anno 2017 volgens de fabrikanten verwachten van dit reinigingstoestel?

Lees meer

Numatic neemt deel aan de Vakhandelbeurs 2016 in Hotel Van der Valk in Vianen. Van zondag 11 t/m dinsdag 13 september zijn retailers in de electro branche welkom in Vianen om aan de nieuwste ontwikkelingen te 'proeven'. Ruim 25 merken zijn aanwezig, zo ook Numatic. 

Lees meer

Zaterdagavond 30 april en zaterdagavond 14 mei 2016 was Henry op landelijke TV. In twee afleveringen van het RTL-4 programma Professor Nicolai en Dr Beckand zijn een stofzuiger- en vacuumexperiment gehouden, waarbij Henry een mooie rol speelde.

 

Lees meer

Van 23 t/m 29 mei konden de 85.000 bezoekers van de Libelle Zomerweek Henry en Hetty ontmoeten.

Lees meer