Tijdens een bijeenkomst bij De Klop Groep op 2 december 2016, hebben Roland Wink, Algemeen directeur van Hijman Schoonmaakmaterialen en Rogier Moorman, Managing Director Numatic International, het eerste exemplaar van de ‘eigen’ stofzuiger van De Klop Groep, de schoonhouders uit Vianen, overhandigd aan directeur Fred Wennekes.

De eerdere samenwerking tussen de partijen is hiermee bekrachtigd. ‘Het idee voor de private label kwam spontaan ter sprake tijdens een bezoek waarin ik namens ijshockeyclub IJCU Dragons in Utrecht bij Fred Wennekes terecht kwam’, aldus Moorman. Wennekes: ‘Onze kinderen spelen daar allebei en naast deze mooie deal prijken we ook beiden op het nieuwe wedstrijdshirt van de club’. Het idee voor de stofzuiger met eigen naam, dat al eerder door Hijman was geopperd, kreeg nu vervolg. Hijman is al jaren de vaste leverancier van alle schoonmaakmaterialen en –middelen van schoonmaakbedrijf De Klop Groep.

De Klop Groep koos voor het allernieuwste model Numatic PPR-240, geheel in eigen kleuren en met het logo duidelijk op voorzijde.

Op de foto (vlnr): Fred Wennekes (De Klop Groep), Roland Wink (Hijman) en Rogier Moorman (Numatic International).