Nieuws - Facilitair

Dinsdag 21 maart 2017 waren ruim 30 leerlingen uit de provincie Groningen te gast bij Numatic International. De leerlingen van het Alfa-College, Wijkgilde De Es, WIJ WERKEN Selwerd en Wijkbedrijf uit Groningen kregen die dag schoonmaaktraining in de showroom in Alphen aan den Rijn. Een initiatief van Gemeente Groningen, Schoonmaakgroothandel Ap Keizer Reinigingstechnieken en Numatic International, producent van schoonmaakmachines en –materialen.

Lees meer

In de uitgave van Servicemanagement van maart 2017 vertellen drie leveranciers over de wereld van schrobzuigmachines. Een wereld die allerminst stil staat, de machines worden geavanceerder maar tegelijkertijd ook eenvoudiger. Lees de bijdrage van Numatic.

Lees meer

In elke editie van Proper Magazine staat een product uit de schoonmaakpraktijk centraal. Dit keer de WingMop MopMatic in combinatie met de NuTech-Moppen van Numatic bij Huize Sint Jozef in Ieper, Belgie.

Lees meer

Eén basisframe met modulaire opbouw naar keuze, dat is de gedachte achter de nieuwe hotelwagen van Numatic. Een concept dat alle andere hotelwagens overbodig maakt. Dé wagen die het werken in een gastvrije omgeving zoals hotel of zorginstelling efficiënt en prettig maakt. Met een uiterlijk dat in iedere werkomgeving past.

 

Lees meer

Heeft u de nieuwe Twintec graphite line schrobzuigmachines al gezien? Een vernieuwd assortiment schrobzuigmachines, dat Numatic met trots presenteert. De vernieuwing uit zich niet alleen in de grijze, professionele uitstraling, maar ook in de nieuwste technische snufjes waarover deze machines beschikken.

Lees meer

Tijdens een bijeenkomst bij De Klop Groep op 2 december 2016, hebben Roland Wink, Algemeen directeur van Hijman Schoonmaakmaterialen en Rogier Moorman, Managing Director Numatic International, het eerste exemplaar van de ‘eigen’ stofzuiger van De Klop Groep, de schoonhouders uit Vianen, overhandigd aan directeur Fred Wennekes.

Lees meer

Op 27 september 2016 publiceert www.schoonmaakjournaal.nl het artikel Product in de Praktijk bij McDonald's in centrum Tilburg. Dit artikel is tot stand gebracht met medewerking van Peter van Dungen, franchisenemer McDonald's Tilburg en het hoofdkantoor van McDonald's.

Lees meer

Van 28 t/m 30 september neemt Numatic International BV deel aan Health & Care, de vakbeurs voor de zorgsector in België. Deze beurs vindt plaats in Flanders Expo te Gent. In hal 3, stand 3222 ontvangt het Benelux beursteam van Numatic haar bezoekers. Om bij te praten en de ontwikkelingen binnen het assortiment te laten zien. Om aan te tonen hoe efficiënt schoonmaakonderhoud kan bijdragen aan een schoon en prettig verblijf in een zorginstelling. De stand is ingericht met een op de zorg toegespitst assortiment schoonmaakmachines, -materialen en –middelen.

Lees meer

Op 5 september heeft www.schoonmaakjournaal.nl een artikel gepubliceerd over een Numatic product in de praktijk, schrobzuigmachine TTB 1840: “Met verbazing zagen we hoe schoon de vloer werd”.
Een artikel dat tot stand kwam in samenwerking met Qlean-tec, Bakkerij Van Maanen en Numatic.

 


Lees meer

Met de mopsystemen van Numatic bent u verzekerd van goed vloeronderhoud van harde vloeren. Iedere mop en bijbehorende steel kent zijn eigen toepassing. In ieder geval kunt u er eenvoudig en efficiënt mee aan de slag.

Lees meer

Het vakblad Professioneel Schoonmaken blikt in haar juli-uitgave terug op 5 innovaties die Numatic op de ISSA/Interclean introduceerde. Benieuwd naar deze innovaties?

Lees meer