Nieuws - Facilitair

Sinds 5 maart is in Zoetermeer het opleidingscentrum Woontotaal Academy gevestigd. De kersverse Academy verzorgt technische installatie en verkooptrainingen voor vloerbekleding. Het reinigingsproces is hier onderdeel van. Op 27 maart startte de eerste training met inzet van de Numatic éénschijfsmachine HFM 1515 en fijnstof stofzuiger (NED 570A).

Lees meer

Multifunctioneel centrum De Steen in Heerewaarden is sinds 27 februari jl. in het bezit van de vrolijk uitziende schrobzuigmachine van Numatic, de HBG 3045. Een machine die voor de hygiëne in het intensief gebruikte gebouw wordt ingezet en goed aansluit bij de belevingswereld van de vele kinderen die in het gebouw komen.

Lees meer

In het Helmondse ziekenhuis Elkerliek worden sinds 8 februari 2018 de vloeren van de gangen en grote hallen gereinigd met de Numatic schrobzuigmachine TGB 8572T. Hiermee is het ziekenhuis de eerste locatie waar deze machine wordt ingezet. Leverancier Gros hygiëne & schoonmaak-systemen BV uit Gemert adviseerde de aanschaf van de machine, omdat deze groots is in vloeronderhoud, gebruikersgemak en efficiency. En optimaal bijdraagt aan de hoge hygiëne-eisen die in een ziekenhuis gelden.

Lees meer

Op 6 februari 2018 vond de MASTERCLASS-DAG Reinigen in het Riwal Hoogwerkers stadion van FC Dordrecht plaats. Deze dag was georganiseerd door Edgar van Engelen van Clear4Clean. Numatic verzorgde de masterclass machinaal vloeronderhoud en ontving enthousiaste reacties: doen is denken in oplossingen!

Lees meer

In januari 2018 verscheen een publicatie over het ontstaan van de professionele compacte stofzuiger van Numatic, in navolging van de Henry compact-stofzuiger in de consumentenmarkt. Op verzoek van de schoonmaker!

Lees meer

In najaar 2017 leverde Facilitaire Groothandel Castor BV uit Belfeld ineens 5 Numatic-schrobzuigmachines en meerdere stofzuigers uit aan Professional Cleaning Group Edalco Services in Roermond. Hiermee kozen de jonge schoonmaakondernemers van Edalco Services voor zekerheid en continuïteit van het vloeronderhoud op locatie bij haar klanten.

Lees meer

Numatic deelt haar kennis van vloeronderhoud graag met de gebruikers van haar machines. Alleen met de juiste kennis en inzet kunnen optimale prestaties worden bereikt. Daarom werkt zij graag mee aan de MASTERCLASS-DAG Reinigen op 6 februari 2018 in het Riwal Hoogwerkers stadion van FC Dordrecht.

Lees meer

Op de bakfiets door heel Amsterdam is dagelijks werk voor medewerkers van Schoonmaakbedrijf Agouty. In de bakfiets vervoeren zij hun eigen schoonmaakmaterieel waaronder een stofzuiger van Numatic. Een ideale oplossing om in de drukke stad op tijd bij een klant te kunnen zijn. En je blijft er ook fit bij!

Lees meer

Modeketen The Sting zet al 25 jaar stofzuigers van Numatic in voor het schoonmaakonderhoud in haar winkels. Om dit jubileum te vieren, overhandigden leverancier Groveko en producent Numatic een speciaal cadeau aan de modeketen. Twee geheel in stijl uitgevoerde stofzuigers. Een cadeau dat symbool staat voor een fijne samenwerking.

Lees meer

Numatic, producent van dé favoriete stofzuigers van schoonmakers, met of zonder smile, lanceert een nieuw product: geurkorrels voor in de stofzuigerzak. Voor een frisse beleving op kantoren of andere zakelijke omgevingen. De geurkorrels zijn verkrijgbaar in drie geuren: Flower, Limonella en Eucalyptus. Numatic verhoogt hiermee de positieve beleving van schoonmaak.

Lees meer

In de september-uitgave van het Belgische vakblad Proper, vertelt Numatic over haar bijdrage aan een positieve beleving van schoonmaak. Voor Numatic is dit meer dan alleen het leveren van producten. Het beslaat de gehele werkwijze, van assortiment tot service tot mvo.

Lees meer

De PLUS supermarkt in Budel-Schoot is blij met de aanschaf van de nieuwe Numatic schrobzuigmachine CRO 8072. Het vloeronderhoud kan met deze opzit-reinigingsmachine nu nog efficiënter en met enthousiasme worden uitgevoerd. Om de klanten in een nog schonere winkel te kunnen laten winkelen.

Lees meer

Op de Locatie Vlietstede van DSV Verzorgd Leven behaalt de facilitaire dienst meer rendement uit het vloeronderhoud sinds de aanschaf van de HGB 3045 van Numatic. Het machinaal reinigen levert duidelijk een schonere vloer op in minder tijd dan dat voorheen met handmatig moppen werd gerealiseerd. Bovendien geeft de Henry schrobzuigmachine een positieve beleving aan het schoonmaakonderhoud voor medewerkers, bewoners en bezoekers.

Lees meer

Het vakblad Cleantotaal doet in haar juli-nummer verslag van een praktijktest met vier snoerloze rugstofzuigers, waaronder de Numatic RSB 140 Batterij.

Lees meer

Reinigingsdiensten RD4 in Limburg verzorgt voortaan het vloeronderhoud in haar pand in Heerlen met de vrolijk uitziende HGB 3045 van Numatic International BV. Een schrobzuigmachine die haar leverancier Meka Uniclean Supply, adviseerde vanwege de voordelen die machinaal onderhoud oplevert. En vanwege de match met de positieve bijdrage die RD4 met haar reinigingsdiensten aan haar omgeving levert; daar past een smile bij!

Lees meer

Met een lach op het gezicht ontvingen vader en zoon Frank en Rick Verberne van Multi-service Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten de HGB 3045. De schrobzuigmachine uit het Happy-Cleaning assortiment van Numatic werd hen overhandigd door Marco van den Brand van Cleancare. Leo Rook van Numatic International zorgde voor het happy tintje van deze overhandiging. De nieuwe schrobzuigmachine is bestemd voor het schoonhouden van recreatiepark De Schatberg.

Lees meer

Van 9 t/m 11 mei 2017 nam Numatic International BV deel aan de beurs Bunzl Belgium Expo 2017 in Brussel. Een professionele beurs in de wereld van hygiëne, onderhoud, catering, facilities en medical.
Het was een drukbezochte beurs met veel belangstelling voor de machines en middelen/materialen van Numatic.


Lees meer

Een positieve beleving van schoonmaak. Dat is wat Numatic wil bereiken met haar Happy Cleaning assortiment. Werken met een lach is fijn voor de schoonmakers. Maar ook bezoekers, medewerkers of andere gasten die de Henry-smile ontmoeten op locaties waar met Happy Cleaning machines wordt schoongemaakt, kunnen niet voorbij lopen zonder dat zij een  glimlach op het gezicht krijgen.

Lees meer

Dinsdag 21 maart 2017 waren ruim 30 leerlingen uit de provincie Groningen te gast bij Numatic International. De leerlingen van het Alfa-College, Wijkgilde De Es, WIJ WERKEN Selwerd en Wijkbedrijf uit Groningen kregen die dag schoonmaaktraining in de showroom in Alphen aan den Rijn. Een initiatief van Gemeente Groningen, Schoonmaakgroothandel Ap Keizer Reinigingstechnieken en Numatic International, producent van schoonmaakmachines en –materialen.

Lees meer

In de uitgave van Servicemanagement van maart 2017 vertellen drie leveranciers over de wereld van schrobzuigmachines. Een wereld die allerminst stil staat, de machines worden geavanceerder maar tegelijkertijd ook eenvoudiger. Lees de bijdrage van Numatic.

Lees meer

In elke editie van Proper Magazine staat een product uit de schoonmaakpraktijk centraal. Dit keer de WingMop MopMatic in combinatie met de NuTech-Moppen van Numatic bij Huize Sint Jozef in Ieper, Belgie.

Lees meer

Eén basisframe met modulaire opbouw naar keuze, dat is de gedachte achter de nieuwe hotelwagen van Numatic. Een concept dat alle andere hotelwagens overbodig maakt. Dé wagen die het werken in een gastvrije omgeving zoals hotel of zorginstelling efficiënt en prettig maakt. Met een uiterlijk dat in iedere werkomgeving past.

 

Lees meer

Heeft u de nieuwe Twintec graphite line schrobzuigmachines al gezien? Een vernieuwd assortiment schrobzuigmachines, dat Numatic met trots presenteert. De vernieuwing uit zich niet alleen in de grijze, professionele uitstraling, maar ook in de nieuwste technische snufjes waarover deze machines beschikken.

Lees meer

Tijdens een bijeenkomst bij De Klop Groep op 2 december 2016, hebben Roland Wink, Algemeen directeur van Hijman Schoonmaakmaterialen en Rogier Moorman, Managing Director Numatic International, het eerste exemplaar van de ‘eigen’ stofzuiger van De Klop Groep, de schoonhouders uit Vianen, overhandigd aan directeur Fred Wennekes.

Lees meer

Op 27 september 2016 publiceert www.schoonmaakjournaal.nl het artikel Product in de Praktijk bij McDonald's in centrum Tilburg. Dit artikel is tot stand gebracht met medewerking van Peter van Dungen, franchisenemer McDonald's Tilburg en het hoofdkantoor van McDonald's.

Lees meer

Van 28 t/m 30 september neemt Numatic International BV deel aan Health & Care, de vakbeurs voor de zorgsector in België. Deze beurs vindt plaats in Flanders Expo te Gent. In hal 3, stand 3222 ontvangt het Benelux beursteam van Numatic haar bezoekers. Om bij te praten en de ontwikkelingen binnen het assortiment te laten zien. Om aan te tonen hoe efficiënt schoonmaakonderhoud kan bijdragen aan een schoon en prettig verblijf in een zorginstelling. De stand is ingericht met een op de zorg toegespitst assortiment schoonmaakmachines, -materialen en –middelen.

Lees meer

Op 5 september heeft www.schoonmaakjournaal.nl een artikel gepubliceerd over een Numatic product in de praktijk, schrobzuigmachine TTB 1840: “Met verbazing zagen we hoe schoon de vloer werd”.
Een artikel dat tot stand kwam in samenwerking met Qlean-tec, Bakkerij Van Maanen en Numatic.

 


Lees meer

Met de mopsystemen van Numatic bent u verzekerd van goed vloeronderhoud van harde vloeren. Iedere mop en bijbehorende steel kent zijn eigen toepassing. In ieder geval kunt u er eenvoudig en efficiënt mee aan de slag.

Lees meer

Het vakblad Professioneel Schoonmaken blikt in haar juli-uitgave terug op 5 innovaties die Numatic op de ISSA/Interclean introduceerde. Benieuwd naar deze innovaties?

Lees meer