De PLUS supermarkt in Budel-Schoot is blij met de aanschaf van de nieuwe Numatic schrobzuigmachine CRO 8072. Het vloeronderhoud kan met deze opzit-reinigingsmachine nu nog efficiënter en met enthousiasme worden uitgevoerd. Om de klanten in een nog schonere winkel te kunnen laten winkelen.

De medewerkers van de PLUS supermarkt werkten tot voor kort met een achterloop-schrobmachine. Deze raakte versleten en was aan vervanging toe. Multi-service schoonmaak- en bedrijfsdiensten uit Budel-Schoot raadde hen aan om met een Numatic schrobzuigmachine te gaan werken vanwege de goede schoonmaakprestaties en gebruiksvriendelijkheid. Vervolgens werd leverancier CleanCare uit Tiel in het proces betrokken. Hij adviseerde voor het beste vloeronderhoud in deze PLUS supermarkt, de opzit-schrobzuigmachine CRO 8072.

In een supermarkt werken meerdere medewerkers met een reinigingsmachine. De eenvoudige bediening maakt het werken met de CRO 8072 toegankelijk, bovendien vinden de jongere medewerkers het leuker om met een opzitter de vloer schoon te maken dan achter een machine te lopen. Nu doet deze machine met 72 cm werkbreedte en een 80 liter watertank het werk van voorheen een kleinere machine met minder werkbreedte. Dat levert tijdwinst op. Het feit dat door het aanbrengen van een snelheidsbegrenzer de schrobzuigmachine ook overdag kan worden ingezet maakt het werken echt efficiënt.

De demonstratie van Numatic en persoonlijke aandacht van CleanCare tijdens het beslissingstraject, gaven de doorslag om tot aankoop over te gaan. Het bijkomende Numatic Servicecontract voor de schrobzuigmachine maakte de deal compleet.
De blije gezichten op de foto laten zien dat de PLUS medewerkers verheugd zijn over hun nieuwe aanwinst.