Op 25, 26 en 27 januari 2017 zal Numatic bij u een smile op het gezicht toveren tijdens uw bezoek aan Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht. Niet alleen vanwege de in het oog springende stand C8 in Hal 1 en de gastvrije ontvangst, maar vooral vanwege New Products binnen het assortiment schoonmaakmachines en –middelen/materialen. New Products die zullen bijdragen aan een positieve beleving van schoonmaak.

New Products
Tijdens de ISSA/Interclean in mei 2016, toonde Numatic al meerdere innovaties in haar assortiment: de nieuwe lijn graphite schrobzuigmachines, de unieke hotelwagen Nukeeper, de verbeterde ketel van stofzuiger PPR-240 en het prototype van een cordless ketelstofzuiger. In de afgelopen maanden  zijn deze producten op de markt gekomen en wordt er door schoonmakers enthousiast mee gewerkt. De wereld staat echter niet stil. De afdeling Research & Development heeft wederom nieuwe producten ontwikkeld, die hun primeur op de Vakbeurs zullen beleven en bij u zeker een glimlach zullen ontlokken.

Beursbezoek
Wilt u de stand van Numatic op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer bezoeken? Via deze link kunt u zich registreren voor een gratis toegangskaart::  http://registratie.holapress.com/register/MTI3Ljk2LmIyMDJhMTkz