Van 28 t/m 30 september neemt Numatic International BV deel aan Health & Care, de vakbeurs voor de zorgsector in België. Deze beurs vindt plaats in Flanders Expo te Gent. In hal 3, stand 3222 ontvangt het Benelux beursteam van Numatic haar bezoekers. Om bij te praten en de ontwikkelingen binnen het assortiment te laten zien. Om aan te tonen hoe efficiënt schoonmaakonderhoud kan bijdragen aan een schoon en prettig verblijf in een zorginstelling. De stand is ingericht met een op de zorg toegespitst assortiment schoonmaakmachines, -materialen en –middelen.

Cliëntvriendelijk schoonmaakonderhoud
In de zorgsector worden steeds hogere eisen aan hygiëne gesteld. Ondanks strengere regelgeving is er echter geen extra schoonmaaktijd beschikbaar om aan de eisen te kunnen voldoen. Wil een zorginstelling voorkomen dat bacteriën vrij spel krijgen en een cliëntvriendelijke omgeving behouden, zal zij een efficiencyslag met schoonmaakmateriaal moeten maken. Numatic wil de zorgsector hierbij helpen. Met een op de zorglocaties toegespitst assortiment. Zij weet immers hoe haar machines en werk- en hotelwagens het schoonmaakonderhoud kunnen optimaliseren. De machines en materialen van Numatic zijn daarbij zeer gebruiksvriendelijk, zodat iedereen er met plezier mee kan werken. Bovenal krijgt de schoonmaakmedewerker door efficiënt en effectief te werken, weer tijd voor een vriendelijk woord richting cliënten en gasten!

De wereld van Numatic
Numatic is producent van een breed assortiment van schoonmaakmachines, -middelen en -materialen bestemd voor zowel de consumenten- als professionele markt. Naast stofzuigers, van eenvoudige tot gespecialiseerde extractiemachines, bestaat het assortiment uit onder meer schrobzuig- en veegmachines, mopsystemen, werkwagens en hotelwagens. Alle machines, wagens en onderdelen worden in eigen fabriek in Engeland gefabriceerd. Ieder fabricaat wordt op degelijke en duurzame wijze geproduceerd, echt home-made met eigen mallen, en gaat lang mee. De techniek blijft in ontwikkeling. De stofzuigers voldoen bijvoorbeeld nu al aan de nieuwe energie-eisen die per september 2017 gelden.

Interesse in het Numatic-zorgassortiment?
Kom langs op Health & Care, stand 3222, kijk op www.numatic.nl of neem contact op via +31 (0)172 467999.