Nieuws

Met ingang van 1 oktober 2018 brengen we een helder en voordelig huurconcept op de markt: FlexiFleet Rental Plan (FRP) Met FlexiFleet spelen wij in op de toenemende vraag die we hebben gekregen vanuit de groothandels. Met FlexiFleet kunnen we de schoonmaakbedrijven ondersteunen door de flexibele inzet van de juiste machine voor iedere klus. 

Lees verder

Betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid blijven speerpunten bij de ontwikkeling van nieuwe producten van Numatic. Het blijft, zoals de Engelsen het zo mooi in één term kunnen vatten: Performance you can trust! Op de Interclean (hal 1, stand 123) zullen noviteiten worden getoond die zowel de professionele als consumentenmarkt aanspreken. Interessante innovaties op het gebied van werkwagens, schrobzuigmachines en stofzuigers.

Lees verder

Sinds 5 maart is in Zoetermeer het opleidingscentrum Woontotaal Academy gevestigd. De kersverse Academy verzorgt technische installatie en verkooptrainingen voor vloerbekleding. Het reinigingsproces is hier onderdeel van. Op 27 maart startte de eerste training met inzet van de Numatic éénschijfsmachine HFM 1515 en fijnstof stofzuiger (NED 570A).

Lees verder

Multifunctioneel centrum De Steen in Heerewaarden is sinds 27 februari jl. in het bezit van de vrolijk uitziende schrobzuigmachine van Numatic, de HBG 3045. Een machine die voor de hygiëne in het intensief gebruikte gebouw wordt ingezet en goed aansluit bij de belevingswereld van de vele kinderen die in het gebouw komen.

Lees verder

In het Helmondse ziekenhuis Elkerliek worden sinds 8 februari 2018 de vloeren van de gangen en grote hallen gereinigd met de Numatic schrobzuigmachine TGB 8572T. Hiermee is het ziekenhuis de eerste locatie waar deze machine wordt ingezet. Leverancier Gros hygiëne & schoonmaak-systemen BV uit Gemert adviseerde de aanschaf van de machine, omdat deze groots is in vloeronderhoud, gebruikersgemak en efficiency. En optimaal bijdraagt aan de hoge hygiëne-eisen die in een ziekenhuis gelden.

Lees verder

De Numatic-mannen Rogier Moorman, Managing Director, en Hans de Bruijn, Unit Manager Retail, vertellen in het artikel in Electro Retail Magazine van februari 2018, onder meer over het 10-jarig jubileum van Hetty en het feit dat er wereldwijd meer dan 10 miljoen Henry's zijn verkocht.

Lees verder

In het Electro Retail Magazine van februari 2018 is een artikel opgenomen met als titel: Stofzuigermarkt in de ban van nieuw energielabel. In het artikel ook aandacht voor de stofzuigers van Numatic, Henry Next en Henry Cordless, en de geurkorrels.

Lees verder

Op 6 februari 2018 vond de MASTERCLASS-DAG Reinigen in het Riwal Hoogwerkers stadion van FC Dordrecht plaats. Deze dag was georganiseerd door Edgar van Engelen van Clear4Clean. Numatic verzorgde de masterclass machinaal vloeronderhoud en ontving enthousiaste reacties: doen is denken in oplossingen!

Lees verder

In januari 2018 verscheen een publicatie over het ontstaan van de professionele compacte stofzuiger van Numatic, in navolging van de Henry compact-stofzuiger in de consumentenmarkt. Op verzoek van de schoonmaker!

Lees verder

In najaar 2017 leverde Facilitaire Groothandel Castor BV uit Belfeld ineens 5 Numatic-schrobzuigmachines en meerdere stofzuigers uit aan Professional Cleaning Group Edalco Services in Roermond. Hiermee kozen de jonge schoonmaakondernemers van Edalco Services voor zekerheid en continuïteit van het vloeronderhoud op locatie bij haar klanten.

Lees verder

Numatic deelt haar kennis van vloeronderhoud graag met de gebruikers van haar machines. Alleen met de juiste kennis en inzet kunnen optimale prestaties worden bereikt. Daarom werkt zij graag mee aan de MASTERCLASS-DAG Reinigen op 6 februari 2018 in het Riwal Hoogwerkers stadion van FC Dordrecht.

Lees verder

Numatic heeft haar missie en slogan opnieuw vastgesteld. Was Happy Cleaning eerst een naam voor een deel van het assortiment reinigingsmachines, nu staat het als slogan symbool voor Numatic.

Lees verder

Op de bakfiets door heel Amsterdam is dagelijks werk voor medewerkers van Schoonmaakbedrijf Agouty. In de bakfiets vervoeren zij hun eigen schoonmaakmaterieel waaronder een stofzuiger van Numatic. Een ideale oplossing om in de drukke stad op tijd bij een klant te kunnen zijn. En je blijft er ook fit bij!

Lees verder

In de november-uitgave van Professioneel Schoonmaken, vertelt Rogier Moorman, managing director Numatic International BV, over zijn werkplek, passie en kijk op het schoonmaakvak.

 

Lees verder

Modeketen The Sting zet al 25 jaar stofzuigers van Numatic in voor het schoonmaakonderhoud in haar winkels. Om dit jubileum te vieren, overhandigden leverancier Groveko en producent Numatic een speciaal cadeau aan de modeketen. Twee geheel in stijl uitgevoerde stofzuigers. Een cadeau dat symbool staat voor een fijne samenwerking.

Lees verder

Numatic, producent van de bekende Henry en Hetty stofzuigers, lanceert een nieuw product: geurkorrels voor in de stofzuigerzak. Voor een frisse beleving thuis of op ’t werk. De geurkorrels zijn verkrijgbaar in drie geuren: Flower, Limonella en Eucalyptus. Numatic verhoogt hiermee de positieve beleving van schoonmaak.

Lees verder

Numatic, producent van dé favoriete stofzuigers van schoonmakers, met of zonder smile, lanceert een nieuw product: geurkorrels voor in de stofzuigerzak. Voor een frisse beleving op kantoren of andere zakelijke omgevingen. De geurkorrels zijn verkrijgbaar in drie geuren: Flower, Limonella en Eucalyptus. Numatic verhoogt hiermee de positieve beleving van schoonmaak.

Lees verder

In de september-uitgave van het Belgische vakblad Proper, vertelt Numatic over haar bijdrage aan een positieve beleving van schoonmaak. Voor Numatic is dit meer dan alleen het leveren van producten. Het beslaat de gehele werkwijze, van assortiment tot service tot mvo.

Lees verder

De PLUS supermarkt in Budel-Schoot is blij met de aanschaf van de nieuwe Numatic schrobzuigmachine CRO 8072. Het vloeronderhoud kan met deze opzit-reinigingsmachine nu nog efficiënter en met enthousiasme worden uitgevoerd. Om de klanten in een nog schonere winkel te kunnen laten winkelen.

Lees verder

Numatic neemt deel aan de Vakhandelbeurs 2017 in Hotel Van der Valk in Vianen. Van zondag 17 t/m dinsdag 19 september zijn retailers in de electro branche welkom in Vianen om aan de nieuwste ontwikkelingen te 'proeven'. Ruim 50 merken zijn aanwezig, zo ook Numatic.

Lees verder

Op de Locatie Vlietstede van DSV Verzorgd Leven behaalt de facilitaire dienst meer rendement uit het vloeronderhoud sinds de aanschaf van de HGB 3045 van Numatic. Het machinaal reinigen levert duidelijk een schonere vloer op in minder tijd dan dat voorheen met handmatig moppen werd gerealiseerd. Bovendien geeft de Henry schrobzuigmachine een positieve beleving aan het schoonmaakonderhoud voor medewerkers, bewoners en bezoekers.

Lees verder

Martijn Korbee en Derek Prins werkten al enkele jaren op de afdeling Sales Support van Numatic International BV. Beiden waren toe aan een volgende stap in hun werkcarrière. En die kans krijgen zij binnen Numatic.

Lees verder

Het vakblad Cleantotaal doet in haar juli-nummer verslag van een praktijktest met vier snoerloze rugstofzuigers, waaronder de Numatic RSB 140 Batterij.

Lees verder

Reinigingsdiensten RD4 in Limburg verzorgt voortaan het vloeronderhoud in haar pand in Heerlen met de vrolijk uitziende HGB 3045 van Numatic International BV. Een schrobzuigmachine die haar leverancier Meka Uniclean Supply, adviseerde vanwege de voordelen die machinaal onderhoud oplevert. En vanwege de match met de positieve bijdrage die RD4 met haar reinigingsdiensten aan haar omgeving levert; daar past een smile bij!

Lees verder

Met een lach op het gezicht ontvingen vader en zoon Frank en Rick Verberne van Multi-service Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten de HGB 3045. De schrobzuigmachine uit het Happy-Cleaning assortiment van Numatic werd hen overhandigd door Marco van den Brand van Cleancare. Leo Rook van Numatic International zorgde voor het happy tintje van deze overhandiging. De nieuwe schrobzuigmachine is bestemd voor het schoonhouden van recreatiepark De Schatberg.

Lees verder

Van 9 t/m 11 mei 2017 nam Numatic International BV deel aan de beurs Bunzl Belgium Expo 2017 in Brussel. Een professionele beurs in de wereld van hygiëne, onderhoud, catering, facilities en medical.
Het was een drukbezochte beurs met veel belangstelling voor de machines en middelen/materialen van Numatic.


Lees verder

De redactie van Elektro Retail Magazine bezocht in april de Dealerdagen van Numatic. In het meinummer van het magazine is een verslag opgenomen. In dit verslag staan de nieuwste snoerloze stofzuigers van Numatic - Henry en Hetty Cordless - centraal.

 

Lees verder

Een nieuwe dimensie in stofzuigen: snoerloos en met onbeperkte vrijheid. Dat kan nu met Henry en Hetty Cordless. De nieuwe stofzuigers van Numatic.

Lees verder

Een positieve beleving van schoonmaak. Dat is wat Numatic wil bereiken met haar Happy Cleaning assortiment. Werken met een lach is fijn voor de schoonmakers. Maar ook bezoekers, medewerkers of andere gasten die de Henry-smile ontmoeten op locaties waar met Happy Cleaning machines wordt schoongemaakt, kunnen niet voorbij lopen zonder dat zij een  glimlach op het gezicht krijgen.

Lees verder

Van 10 t/m 13 april 2017 organiseerde Numatic Benelux haar tweejaarlijkse Dealerdagen met als thema Happy. Veel dealers, zowel professionele schoonmaakgroothandels als retailers bezochten tijdens deze dagen de showroom in Alphen aan den Rijn. Om een fijne dag te beleven en om wederom noviteiten in het productgamma van Numatic te ontdekken.

Lees verder

Tijdens Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in januari 2017 introduceerde Numatic het Happy Cleaning concept: schoonmaken met een smile. Dit thema krijgt vervolg tijdens de Dealerdagen die in april plaatsvinden.

Op Schoonmaakjournaal.nl geeft Numatic meer informatie in de vorm van een interview met 4 promotors van de lach.

Lees verder

Dinsdag 21 maart 2017 waren ruim 30 leerlingen uit de provincie Groningen te gast bij Numatic International. De leerlingen van het Alfa-College, Wijkgilde De Es, WIJ WERKEN Selwerd en Wijkbedrijf uit Groningen kregen die dag schoonmaaktraining in de showroom in Alphen aan den Rijn. Een initiatief van Gemeente Groningen, Schoonmaakgroothandel Ap Keizer Reinigingstechnieken en Numatic International, producent van schoonmaakmachines en –materialen.

Lees verder

In de uitgave van Servicemanagement van maart 2017 vertellen drie leveranciers over de wereld van schrobzuigmachines. Een wereld die allerminst stil staat, de machines worden geavanceerder maar tegelijkertijd ook eenvoudiger. Lees de bijdrage van Numatic.

Lees verder

In elke editie van Proper Magazine staat een product uit de schoonmaakpraktijk centraal. Dit keer de WingMop MopMatic in combinatie met de NuTech-Moppen van Numatic bij Huize Sint Jozef in Ieper, Belgie.

Lees verder

Schoonmaken is een vak. Om schoonmakers de juiste technieken aan te leren is een basiscursus een eerste vereiste. En hoe fijn is het om dit met goed materiaal te kunnen doen.

Lees verder

Wie voor de aanschaf van een nieuwe stofzuiger staat, kan kiezen uit tientallen modellen en soorten. En elk nieuw model is weer krachtiger, stiller en schoner. Wat mag een consument anno 2017 volgens de fabrikanten verwachten van dit reinigingstoestel?

Lees verder

Eén basisframe met modulaire opbouw naar keuze, dat is de gedachte achter de nieuwe hotelwagen van Numatic. Een concept dat alle andere hotelwagens overbodig maakt. Dé wagen die het werken in een gastvrije omgeving zoals hotel of zorginstelling efficiënt en prettig maakt. Met een uiterlijk dat in iedere werkomgeving past.

 

Lees verder

Heeft u de nieuwe Twintec graphite line schrobzuigmachines al gezien? Een vernieuwd assortiment schrobzuigmachines, dat Numatic met trots presenteert. De vernieuwing uit zich niet alleen in de grijze, professionele uitstraling, maar ook in de nieuwste technische snufjes waarover deze machines beschikken.

Lees verder

Op 25, 26 en 27 januari 2017 zal Numatic bij u een smile op het gezicht toveren tijdens uw bezoek aan Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht. Niet alleen vanwege de in het oog springende stand C8 in Hal 1 en de gastvrije ontvangst, maar vooral vanwege New Products binnen het assortiment schoonmaakmachines en –middelen/materialen. New Products die zullen bijdragen aan een positieve beleving van schoonmaak.

Lees verder

Ieder die mij kent, weet dat ik van voetbal houd. Tot voor kort speelde ik zelf ook nog een aardig potje mee. Met een hecht vriendenteam dat ik, ook nu we niet meer voetballen, nog veel zie en spreek. Als je elkaar door en door kent, op elkaar bent ingespeeld, blijft die band, die gaat niet snel verloren.

Lees verder

Om 2017 duurzaam te beginnen, is Numatic International BV partner geworden van MVO Nederland, dé nationale kennis- en netwerkorganisatie die ondernemers inspireert, stimuleert en ondersteunt om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Lees verder

Tijdens een bijeenkomst bij De Klop Groep op 2 december 2016, hebben Roland Wink, Algemeen directeur van Hijman Schoonmaakmaterialen en Rogier Moorman, Managing Director Numatic International, het eerste exemplaar van de ‘eigen’ stofzuiger van De Klop Groep, de schoonhouders uit Vianen, overhandigd aan directeur Fred Wennekes.

Lees verder

'The company that brought out the smiling, red vaccum called Henry is still going strong thanks to a focus on quality products and constant innovation.'
Mr Duncan, eigenaar van Numatic en bedenker van stofzuiger Henry, vertelt aan The Telegraph over start en ontwikkeling door de jaren heen.


Lees verder

Op 25, 26 en 27 januari 2017 wordt de jaarlijkse Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer gehouden. Ditmaal niet in de Brabanthallen in Den Bosch, maar in Jaarbeurs Utrecht.

Numatic zal aan deze beurs deelnemen. Zet de data vast in uw agenda. Wij zullen u, na de noviteiten van de ISSA-Interclean, wederom met nieuws verrassen!

Lees verder

Op 27 september 2016 publiceert www.schoonmaakjournaal.nl het artikel Product in de Praktijk bij McDonald's in centrum Tilburg. Dit artikel is tot stand gebracht met medewerking van Peter van Dungen, franchisenemer McDonald's Tilburg en het hoofdkantoor van McDonald's.

Lees verder

Van 28 t/m 30 september neemt Numatic International BV deel aan Health & Care, de vakbeurs voor de zorgsector in België. Deze beurs vindt plaats in Flanders Expo te Gent. In hal 3, stand 3222 ontvangt het Benelux beursteam van Numatic haar bezoekers. Om bij te praten en de ontwikkelingen binnen het assortiment te laten zien. Om aan te tonen hoe efficiënt schoonmaakonderhoud kan bijdragen aan een schoon en prettig verblijf in een zorginstelling. De stand is ingericht met een op de zorg toegespitst assortiment schoonmaakmachines, -materialen en –middelen.

Lees verder

Op 5 september heeft www.schoonmaakjournaal.nl een artikel gepubliceerd over een Numatic product in de praktijk, schrobzuigmachine TTB 1840: “Met verbazing zagen we hoe schoon de vloer werd”.
Een artikel dat tot stand kwam in samenwerking met Qlean-tec, Bakkerij Van Maanen en Numatic.

 


Lees verder

Numatic neemt deel aan de Vakhandelbeurs 2016 in Hotel Van der Valk in Vianen. Van zondag 11 t/m dinsdag 13 september zijn retailers in de electro branche welkom in Vianen om aan de nieuwste ontwikkelingen te 'proeven'. Ruim 25 merken zijn aanwezig, zo ook Numatic. 

Lees verder

Met de mopsystemen van Numatic bent u verzekerd van goed vloeronderhoud van harde vloeren. Iedere mop en bijbehorende steel kent zijn eigen toepassing. In ieder geval kunt u er eenvoudig en efficiënt mee aan de slag.

Lees verder

Op de ISSA/Interclean, dé internationale beurs voor de professionele schoonmaakbranche, heeft Numatic laten zien welke noviteiten er vanaf het najaar 2016 op de markt gaan komen. Van deze noviteiten is een impressiefilmpje gemaakt.

Lees verder

Het vakblad Professioneel Schoonmaken blikt in haar juli-uitgave terug op 5 innovaties die Numatic op de ISSA/Interclean introduceerde. Benieuwd naar deze innovaties?

Lees verder

Het vakblad Professioneel Schoonmaken blikt in haar juli-uitgave terug op 5 innovaties die Numatic op de ISSA/Interclean introduceerde. Benieuwd naar deze innovaties?

Lees verder

Stofzuiger Henry is 35 jaar. Reden voor Numatic International BV om
terug te blikken op 35 jaar stofzuigen met een smile. Want dat Henry geliefd is
om zijn vrolijke lach, is algemeen bekend. Achter de lach gaat echter een
wereld van research en development schuil die door de jaren heen Henry gemaakt
heeft tot een krachtige en duurzame stofzuiger die zowel door de consument als
de professionele gebruiker wordt ingezet. Voor het jubileum is een limited
edition stofzuiger uitgebracht met de looks van toen en de techniek van nuLees verder

Zaterdagavond 30 april en zaterdagavond 14 mei 2016 was Henry op landelijke TV. In twee afleveringen van het RTL-4 programma Professor Nicolai en Dr Beckand zijn een stofzuiger- en vacuumexperiment gehouden, waarbij Henry een mooie rol speelde.

 

Lees verder

Van 23 t/m 29 mei konden de 85.000 bezoekers van de Libelle Zomerweek Henry en Hetty ontmoeten.

Lees verder