HVB 160 Henry Cordless batterijen rood kit AS29E

HVB-160 Henry cordless

Artikelnummer: 904633
EAN: 5028965717738
Henry is sinds zijn geboorte in 1981 een zeer bekende stofzuiger geworden. Hij heeft over de hele wereld fans en wordt geroemd om zijn duurzaamheid, zuigkacht, wendbaarheid en groot werkbereik. Dit werkbereik wordt nu nog groter met de intrede van Henry Cordless. Een nieuw model Henry dat werkt o... Lees verder

Productbeschrijving van "HVB-160 Henry cordless"

Henry is sinds zijn geboorte in 1981 een zeer bekende stofzuiger geworden. Hij heeft over de hele wereld fans en wordt geroemd om zijn duurzaamheid, zuigkacht, wendbaarheid en groot werkbereik. Dit werkbereik wordt nu nog groter met de intrede van Henry Cordless. Een nieuw model Henry dat werkt op batterijen. Een nieuwe dimensie in stofzuigen door grote flexibiliteit en multi-inzetbaarheid. Omdat er geen rekening hoeft te worden gehouden met een snoer of stopcontact, is Henry Cordless perfect inzetbaar in een ruim huis, appartement of flat, wachtruimte, winkel, trappenhuis of outdoor (auto/bus/boot).

Naast Henry Cordless is ook Hetty in batterijversie verkrijgbaar. Bij aanschaf van een Cordless stofzuiger worden 2 rechargeable Lithium Polymer batterijen en een oplader geleverd.

General

Model Ketelstofzuiger
Toepassing Droog
Stofopvang Stofzak
Ketelinhoud 6 L
Geluidsniveau 72 dB (A)
Vermogen zuigmotor 250 Watt

Homecare

Gewicht 6,4 kg
Afmetingen (lengte x breedte x hoogte) 315 x 340 x 345 mm
Kleur Rood
Diameter standaard accessoirekit 32 mm