HEB 160 Hetty Cordless batterijen rose kit AS29E

HEB-160 Hetty cordless

Artikelnummer: 904634
EAN: 5028965717752
Hetty is sinds haar geboorte in 2008 een zeer bekende stofzuiger geworden. Zij heeft over de hele wereld fans en wordt geroemd om haar duurzaamheid, kracht, wendbaarheid en groot werkbereik. Dit werkbereik wordt nu nog groter met de intrede van Hetty Cordless. Een nieuw model Hetty dat werkt op b... Lees verder

Productbeschrijving van "HEB-160 Hetty cordless"

Hetty is sinds haar geboorte in 2008 een zeer bekende stofzuiger geworden. Zij heeft over de hele wereld fans en wordt geroemd om haar duurzaamheid, kracht, wendbaarheid en groot werkbereik. Dit werkbereik wordt nu nog groter met de intrede van Hetty Cordless. Een nieuw model Hetty dat werkt op batterijen. Een nieuwe dimensie in stofzuigen door grote flexibiliteit en multi-inzetbaarheid. Omdat er geen rekening gehouden hoeft te worden met een snoer of stopcontact is Hetty Cordless perfect inzetbaar in een ruim huis, appartement of flat, wachtruimte, winkel, trappenhuis of outdoor (auto/bus/boot).

Naast Hetty Cordless is ook Henry in batterijversie verkrijgbaar. Bij aanschaf van een Cordless stofzuiger worden 2 rechargeable Lithium Polymer batterijen (36 Volt) en een oplader geleverd.

General

Model Ketelstofzuiger
Toepassing Droog
Stofopvang Stofzak
Ketelinhoud 6 L
Vermogen zuigmotor 250 Watt

Homecare

Gewicht 6,4 kg
Afmetingen (lengte x breedte x hoogte) 315 x 340 x 345 mm
Kleur Roze
Diameter standaard accessoirekit 32 mm